Zelf ervaren hoe makkelijk onze website thema’s werken? Vraag de gratis pagina aan.

Gratis werkboek: Passion + Goal Plannen

Deze zomer heb ik extra tijd voor mijzelf. Voor mij is dit het perfecte moment om eens goed na te denken over wat ik nog wil bereiken dit jaar. De eerste helft is was heftig, onberekenend en is voorbij gevlogen, vind je niet? Niet alleen groots dromen over wat ik wil gaan doen met mijn bedrijf en andere aspecten uit mijn leven, maar ook doelen stellen, een plan maken. Het geeft mij richting, een nieuwe focus en uitdaging voor de tweede helft van 2020.

Wil jij dit jaar nog het één en ander bereiken, dan is het belangrijk en nuttig om duidelijke doelen voor jezelf te bepalen. Het is bewezen, dat ondernemers die doelen stellen, meer succes hebben in hun bedrijf. Logisch, want door doelen te stellen bepaal je heel concreet wat je wilt gaan bereiken. Is dit eenmaal duidelijk, dan kun je dagelijks gerichte acties ondernemen om deze doelen te behalen. Doelen geven focus.

Het is belangrijk voordat jij de doelen opschrijft, eerst stil te staan bij wat voor jou prioriteit heeft in het leven. Wat maakt je echt blij, welke dingen vreten energie? Ieder werkt anders en heeft andere motieven, dromen en ambities. Laat lekker los wat je denkt dat je zou moeten bereiken of doen. Ga onderzoeken welke richting jij op wilt en wat het beste bij jou past.

Nadat je duidelijke doelen hebt opgeschreven, moet er een plan komen met heldere actiepunten en deadlines. De quote “A goal without a plan is just a wish” ken je misschien wel. Als jij je doel wilt behalen is het belangrijk een plan te maken. Wat ga je doen om dat doel te behalen? Wat heb je daarvoor nodig?

Ik help je graag om concreet met jouw doelen en plannen voor de komende tijd aan de gang te gaan. Plan een rustig moment voor jezelf en doe er je voordeel mee. Het is fijn om dit op een rij te zetten. Het geeft focus en rust voor de komende tijd. Ik heb een werkboekje voor je gemaakt met overzichtelijke vragen, die je helpen je focus voor de komende tijd te bepalen, om duidelijke doelen te kunnen stellen en per doel een haalbaar plan uit te werken.

SUCCES!

DOWNLOAD HIER JE WERKBOEK

0