Bekijk de gratis masterclass: Een website dat verkoopt!

Bonus: Jouw Gratis Templateset

Yeeh!! Je mag een gratis Canva templateset voor Social Media uitkiezen uit de shop. Hieronder vind je de sets die op dit moment beschikbaar zijn. Let op: Alles is gemakkelijk aan te passen, dus maak je niet druk om de kleuren en fonts. Let vooral op welke layout je het mooist vindt om als basis te gebruiken.

Klik op de set die je graag wilt bestellen. Stop hem in je winkelmandje, voeg de kortingscode toe en je krijgt automatisch toegang tot de Canva templateset.

MARKETING TEMPLATES

Social Media templateset

SOCIAL MEDIA TEMPLATESET : EMILY

Stijlvol, tijdloos en speels. Dit prachtige templateset, ontworpen in Canva, is super simpel in gebruik. De templates kun je los aanschaffen, maar ook pakketten in combinatie met jouw website. Zo past het mooi bij elkaar. Er zijn templates beschikbaar voor Social Media, E-books, werkboekjes. Alles wat jij nodig hebt online! 

SOCIAL MEDIA TEMPLATESET : WILD MUSE

Bohemian, warm en vintage. Dit prachtige templateset, ontworpen in Canva, is super simpel in gebruik. De templates kun je los aanschaffen, maar ook pakketten in combinatie met jouw website. Zo past het mooi bij elkaar. Er zijn templates beschikbaar voor Social Media, E-books, werkboekjes. Alles wat jij nodig hebt online! 

SOCIAL MEDIA TEMPLATESET : LUNA FRESH

Fris, bold en creatief. Dit prachtige templateset, ontworpen in Canva, is super simpel in gebruik. De templates kun je los aanschaffen, maar ook pakketten in combinatie met jouw website. Zo past het mooi bij elkaar. Er zijn templates beschikbaar voor Social Media, E-books, werkboekjes. Alles wat jij nodig hebt online! 

Voordelen op een rijtje

100% Aan te passen

Deze thema’s & templates geven je de vrijheid om alles naar wens te passen.

GEEN TECHNISCHE KENNIS NODIG

Geen technische of design skills nodig om een sterk online brand te bouwen.

Gratis online leeromgeving

Uitgebreide videolessen en trainingen met heldere uitleg. 

OPTIMAAL VINDBAAR IN GOOGLE

De websites zijn SEO- proof en optimaal vindbaar in Google.

TEMPLATES DIE VERKOPEN

Naast een mooi design, ook alle tools om een n brand te bouwen dat verkoopt. 

COMPLEET RESPONSIVE

De thema’s zijn zo gebouwd dat ze in alle maten mooi en overzichtelijk oogt.