Bekijk de gratis masterclass: Een website dat verkoopt!

Marketing Templates

CANVA TEMPLATESETS

Wil jij opvallen in de markt met jouw Brand & Business? Met mijn Marketing Templates & gratis training heb je de volledig controle. Alles is aan te passen. Er zijn templates beschikbaar voor je Social Media, E-books en Werkboekjes. Alles om in stijl  te shinen online!

Yes, you can!

Social Media Templates

CANVA TEMPLATES

€ 59,- NU € 47,-

SOCIAL MEDIA TEMPLATES: WILD MUSE

Bohemian, warm en vintage. Dit prachtige templateset, ontworpen in Canva, is super simpel in gebruik. De templates kun je los aanschaffen, maar ook pakketten in combinatie met jouw website. Zo past het mooi bij elkaar. Er zijn templates beschikbaar voor Social Media, E-books, werkboekjes. Alles wat jij nodig hebt online!

SOCIAL MEDIA TEMPLATES: EMILY

Stijlvol, tijdloos en speels. Dit prachtige templateset, ontworpen in Canva, is super simpel in gebruik. De templates kun je los aanschaffen, maar ook pakketten in combinatie met jouw website. Zo past het mooi bij elkaar. De templates zijn in te zetten als E-books, magazine of werkboekjes. Alles wat jij nodig hebt online!

SOCIAL MEDIA TEMPLATES: LUNA FRESH

Fris, bold en creatief. Dit prachtige templateset, ontworpen in Canva, is super simpel in gebruik. De templates kun je los aanschaffen, maar ook pakketten in combinatie met jouw website. Zo past het mooi bij elkaar. Er zijn templates beschikbaar voor Social Media, E-books, werkboekjes. Alles wat jij nodig hebt online!

CANVA TEMPLATES

Lead Magnet Templates

E-BOOK / WERKBOEK TEMPLATESET EMILY

Stijlvol, tijdloos en speels. Dit prachtige templateset, ontworpen in Canva, is super simpel in gebruik. De templates kun je los aanschaffen, maar ook pakketten in combinatie met jouw website. Zo past het mooi bij elkaar. Er zijn templates beschikbaar voor Social Media, E-books, werkboekjes. Alles wat jij nodig hebt online!

Emily Lead magnet

E-BOOK / WERKBOEK TEMPLATESET WILD MUSE

Bohemian, warm en vintage. Dit prachtige templateset, ontworpen in Canva, is super simpel in gebruik. De templates kun je los aanschaffen, maar ook pakketten in combinatie met jouw website. Zo past het mooi bij elkaar. Er zijn templates beschikbaar voor Social Media, E-books, werkboekjes. Alles wat jij nodig hebt online!

Wild Muse Lead magnet

E-BOOK / WERKBOEK TEMPLATESET LUNA FRESH

Fris, bold en creatief. Dit prachtige templateset, ontworpen in Canva, is super simpel in gebruik. De templates kun je los aanschaffen, maar ook pakketten in combinatie met jouw website. Zo past het mooi bij elkaar. Er zijn templates beschikbaar voor Social Media, E-books, werkboekjes. Alles wat jij nodig hebt online!

Luna Fresh Lead magnet

Voordelen op een rijtje

100% Aan te passen

Deze thema’s & templates geven je de vrijheid om alles naar wens te passen.

GEEN TECHNISCHE KENNIS NODIG

Geen technische of design skills nodig om een sterk online brand te bouwen.

Gratis online leeromgeving

Uitgebreide videolessen en trainingen met heldere uitleg. 

OPTIMAAL VINDBAAR IN GOOGLE

De websites zijn SEO- proof en optimaal vindbaar in Google.

TEMPLATES DIE VERKOPEN

Naast een mooi design, ook alle tools om een brand te bouwen dat verkoopt. 

COMPLEET RESPONSIVE

De thema’s zijn zo gebouwd dat ze in alle maten mooi en overzichtelijk oogt.

+ gratis training

Bouw jouw eigen Website

Toe aan website waar je echt vol trots kan gaan showen? Met mijn drag & drop WordPress Thema’s & gratis online leeromgeving heb je volledig de controle. Alles (ja alles) is simpel in jouw stijl aan te passen, hierdoor oogt geen website meer hetzelfde. 

Thema Emily

TIJDLOOS

STIJLVOL

SPEELS

Thema Wild Muse

BOHEMIAN

WARM

VINTAGE

Thema Luna Fresh

FRIS

BOLD

CREATIEF