Bekijk de gratis masterclass: Een website dat verkoopt!

Durf jezelf te onderscheiden! Brand & website op maat

BRAND, HUISTIJL & WEBSITE DESIGN

Wil jij opvallen in de markt met een authentieke brand dat de echte jou weerspiegelt? Als brand strateeg & designer weet ik precies wat nodig is om online een onderscheidende positie in te nemen. 

Let's start!

miguel-hernandez-MxTFmj8jWUQ-unsplash

YOUR BRAND. BUILD IT. OWN IT.

Babe, you are different!

Jouw brand hoort dat ook zijn!

Jij bent anders en authentiek. Je bent klaar om de wereld te laten zien wie jij bent en wat jij kunt betekenen. Jouw online presentatie hoort dit te weerspiegelen en jouw waarde uit te stralen. 

Durf jezelf krachtig en onderscheidend te positioneren. Ik help je om de kloof te dichten tussen waar je nu bent en waar je wilt zijn. Mijn passie is een sterk merk te creëren die verkoopt en bij je past! Ik luister goed naar jouw verhaal en kijk naar wie jij bent. 

We gaan eerst aan de slag met jouw boodschap en positionering uitwerken. Je wilt dat dit resoneert met jouw doelgroep en haarscherp aansluit bij wat jij aan waarde te bieden hebt. Daarna gaan we aan de slag met het design van jouw brand en/of website. Dit gaat in verschillende rondes, zodat we samen finetunen totdat het klopt. 

Ik bied verschillende pakketten aan. Hieronder leg ik precies uit wat de pakketten inhouden en hoe ik te werk ga. 

01. Werkwijze brand + huisstijl

01. BRANDSESSIE

We beginnen altijd met scherp jouw positionering bespreken en welke stijl en feeling jouw brand moet gaan krijgen. 

02. MOODBOARD

Vervolgens maken we een Pinterest moodboard en nemen we samen wat voorbeelden door, zodat we precies scherp hebben wat bij jou past.

03. Eerste DESIGN RONDE

Wij gaan aan de slag met de eerste voorstel uitwerken. We maken 3 varianten zodat we kunnen kijken welke eruit springt voor je.

04. TWEEDE DESIGN RONDE

Aan de hand van jouw feedback en ons gesprek finetunen we jouw brand en blijven dit doen totdat jij helemaal tevreden bent!

05. LANCERING

We zetten alle definitieve bestanden voor jou klaar en je krijgt een toffe mock-up om online jouw nieuwe brand in stijl te lanceren.

05. OVERDRACHT

Je ontvangt een huisstijl handboek met uitleg + alle huisstijl bestanden in verschillende kleuren in ai. pdf. png. en jpg.

02. Werkwijze website

01. BRANDSESSIE

We beginnen altijd met scherp jouw positionering bespreken en welke stijl en feeling jouw website moet gaan krijgen. 

02. MOODBOARD

Vervolgens maken we een Pinterest moodboard en nemen we samen wat voorbeelden door, zodat we precies scherp hebben wat bij jou past.

03. Eerste DESIGN RONDE

In deze eerste ronde gaan wij als eerste aan de slag met jouw home pagina. We willen dat deze helemaal klopt met wat jij over ogen had. 

04. TWEEDE DESIGN RONDE

We nemen de feedback van jouw homepagina samen door en zodra deze naar wens is, gaan wij door met de vervolgpagina’s ontwerpen.

05. LANCERING

We bespreken de lancering en je krijgt een toffe mock-up van jouw nieuwe website om deze  online in stijl te lanceren.

05. OVERDRACHT

Na het lanceren krijg je direct toegang tot de online leeromgeving waar precies uitgelegd staat hoe jij zelf jouw website kan aanpassen.

Oh, but it's okay to be different. Cause baby, so am I ...

Durf jij anders dan de rest te zijn en wil je opvallen in de markt? Ik geloof dat jij waarde uit te delen hebt aan de wereld. Ben jij klaar om jouw stem te laten horen?

Paketten

Toe aan brand & website waar je echt vol trots kan gaan showen? Neem snel contact met mij op. Heb je nog vragen of weet je niet helemaal wat je nodig hebt? Laten we bellen, ik denk graag met je mee. 

Portfolio

BEKIJK MIJN LAATSTE PROJECTEN

Ben je benieuwd naar de toffe op maat projecten die ik onlangs heb mogen ontwerpen? Bekijk dan vooral ook even mijn portfolio. Heb jij speciale wensen of ideeën en ben je benieuwd of ik je hierbij kan helpen? Neem contact met mij op.