Zelf ervaren hoe makkelijk onze website thema’s werken? Vraag de gratis pagina aan.

Nice To Meet You

IK BEN MARIANNE VOERMAN

Hey you! Opvallen in de massa, dat is wat ik voor je wil. Ik ben altijd gek geweest op mooie designs, maar wat heb je hier uiteindelijk aan als dit niet verkoopt? Inmiddels weet ik wat een website en merk nodig heeft om moeiteloos klanten aan te trekken. 

Onze templates zijn dan niet alleen delicious om te zien, stralen premium vibes uit, maar zitten ook nog eens zo in elkaar dat ze voor hoge conversies zorgen. Alles om jouw merk onderscheidend neer te zetten! 

'Alleen goed zijn in wat je doet is niet meer genoeg in deze tijd...'

In mijn ruim 14 jaar ondernemen en ervaring als branddesigner + marketingstrateeg zag ik zoveel toffe bedrijven langskomen. 

Ik heb honderden bedrijven mogen helpen bij hun brand positionering. Stuk voor stuk ondernemers met mooie missies die het verdienden om gezien te worden. Toch zag ik een verschil. Voor de één bleef het ploeteren om zichtbaar te zijn, terwijl de ander giga impact aan het maken was. 

Want weet je wat het is…

Tegenwoordig is alleen goed zijn in wat je doet, niet meer genoeg. Flauw, ik weet het, maar je moet de aandacht weten te pakken in de snelle overweldigende media van nu. 

Je moet direct weten te fascineren en verbinding weten te maken met je ideale klant. Als dat niet lukt, zal de wereld überhaupt niet zien dat jij goed bent in wat je doet.

Onderscheidend zijn, een hoge kwaliteit uitstralen én durven op te vallen in de markt met jouw brand & website, is key in deze tijd. Dan ga je echt die toffe klanten aantrekken!

Ik gun jou een brand die volop jouw waarde laat zien. Waar je trots op bent! Met als gevolg?  Meer vrijheid, meer omzet, meer impact! 

ABOUT ME

Wist je dat...

#01.

Ik onderneem nu alweer 14 jaar. Ik heb meerdere bedrijven opgezet & sommige doorverkocht en kon er altijd binnen een half jaar van leven.

#02.

Vanaf September dit jaar verhuizen ik met mijn dochter naar Portugal! Best een spannende stap, maar we hebben onwijs veel zin in dit nieuwe avontuur. 

#03.

Ik vind op kantoor werken dodelijk saai. Ik werk het liefst in gezellige cafeetjes met veel mensen, leven en geluid om mij heen. Zo blijf ik creatief. 

#04.

Ik voel mensen snel aan en zie snel wat er nodig is. Dat is fijn. Maar het is ook heerlijk helemaal alleen achter mijn schermpje, in mijn eigen bubble te duiken.

Yes, darling!

Niet alleen mooi voor het oog...

Na 100’en klanten geholpen te hebben aan een high level brand dat verkoopt, hebben we nu WordPress thema’s en Canva templates voor je ontwikkeld die er niet alleen high leven uit zien, maar zijn ook zo ontworpen dat ze de leukste én beste klanten aantrekken!

Website Thema's

SHOP WORDPRESS THEMA’S

Canva Templates

SHOP TEMPLATES

Elevate your Brand
Build it, Own it.

HIGH LEVEL BRAND & WEBSITE TEMPLATES

Wil jij opvallen in de markt met een online uitstraling om je vingers bij af te likken en die de allerbeste klanten aantrekt? We got you! Na ruim 14 jaar ondernemers geholpen te hebben met hun marketing + branding weten we exact wat er online nodig is om een onderscheidende positie in te nemen. Een brand dat verkoopt. Let’s go!

Voordelen op een rijtje

100% Aan te passen

Deze thema’s & templates geven je de vrijheid om alles naar wens te passen.

GEEN TECHNISCHE KENNIS NODIG

Geen technische of design skills nodig om een sterk online brand te bouwen.

Gratis online leeromgeving

Uitgebreide videolessen en trainingen met heldere uitleg. 

OPTIMAAL VINDBAAR IN GOOGLE

De websites zijn SEO- proof en optimaal vindbaar in Google.

TEMPLATES DIE VERKOPEN

Naast een mooi design, ook alle tools om een brand te bouwen dat verkoopt. 

COMPLEET RESPONSIVE

De thema’s zijn zo gebouwd dat ze in alle maten mooi en overzichtelijk oogt.

WORD ON THE STREET

The Reviews

Brenda | coach
Brenda | coach'Mijn brand en website laat mijn verhaal zien'
Lees verder
WEBSITE OP MAAT | Het persoonlijk gesprek voordat we van start gingen vond ik erg fijn. Je dacht met mij mee en begreep mij goed. Ik vind het prachtig hoe mijn huisstijl & website geworden is. Het is fijn dat mijn verhaal zo goed uiteen is gezet. Mooi om te zien dat wat ik voor ogen had nu werkelijkheid is.
Eveline | fotograaf
Eveline | fotograaf'Yes, ik ben zo trots op mijn nieuwe website!'
Lees verder
WORDPRESS THEMA + CANVA TEMPLATES | Marianne heeft hele mooie website templates gecreëerd en daarnaast een fijne leeromgeving om alles hierover te leren. Ook kon ik alles helemaal zelf aanpassen en dat was precies wat ik zocht. En dan niet op een technische manier met codes, maar gewoon wat je doet, is ook wat je ziet. Ook had ik met Marianne twee keer een sessie om de brand en business-strategie te bespreken wat superfijn is. Zeker voor een leek als ik op dit gebied.
Pascalle | shopeigenaar
Pascalle | shopeigenaar'Mijn brand is zo passend, mooi en af!'
Lees verder
WEBSITE OP MAAT | Nog steeds kan ik uren op mijn website rondklikken, kijken en lezen. Hij is zo passend, mooi en af! De communicatie verloopt soepel. Heel snel antwoord en er wordt lekker veel meegedacht. Samen kom je dan veel verder en op nóg betere ideeën! Ik zou zelf nooit op deze kleuren in mijn nieuwe huisstijl zijn gekomen. Ze paste zo goed bij mij en mijn bedrijf!
Vorige
Volgende
0