Bekijk de gratis masterclass: Een website dat verkoopt!

Over mij

Hey You! Leuk om kennis te maken. Kan ik je ergens bij helpen? Laat het mij weten.

Nice to meet you

Ik ben Marianne,

Brand & Business STRATEEG

In mijn 12 jaar ondernemen en ervaring als branddesigner + marketingstrateeg zag ik zoveel toffe bedrijven langskomen. Ik heb honderden bedrijven mogen helpen bij hun brand positionering. Stuk voor stuk verdienden ze het wat mij betreft om gezien te worden. Toch zag ik een verschil. Voor de één bleef het ploeteren om zichtbaar te zijn, terwijl de ander giga impact aan het maken was. 

Want weet je wat het is? Tegenwoordig is de beste zijn niet meer wat je succes gaat brengen. Je moet de aandacht weten te pakken in de snelle overweldigende media van nu. Je moet direct weten te fascineren en verbinding weten te maken. Als dat niet lukt, zal de wereld überhaupt niet zien dat jij de beste bent. 

Ik heb zelf gevoeld hoe doodvermoeiend het is om altijd de beste te proberen te zijn (of blijven). 

Je wilt onderscheidend zijn en durven op te vallen met jouw brand & website. Dan ga je fascineren en echt die toffe klanten aantrekken!

Ik gun jou een brand die volop jouw waarde laat zien. Waar je trots op bent! Met als gevolg?  Meer vrijheid, meer omzet, meer impact! 

ABOUT ME

Wist je dat...

#01.

Ik onderneem nu alweer 12 jaar. Ik heb meerdere bedrijven opgezet & sommige doorverkocht (webwinkels, fotografie, marketing bureau) en kon er altijd binnen een half jaar van leven.

#02.

Ik ben behoorlijk hooggevoelig. Ik voel mensen snel aan en zie snel wat er nodig is. Dat is fijn. Maar het is ook heerlijk helemaal alleen achter mijn schermpje, in mijn eigen business te duiken.

#03.

Ik vind op kantoor werken dodelijk saai. Ik werk het liefst in gezellige cafeetjes met veel mensen, leven en geluid om mij heen. Zo blijf ik creatief. 

#04.

Zout & zoet gaat niet samen in mijn hoofd. M&M’s pinda, caramel zeezout chocola en dat soort dingen gaan er bij mij niet in.