Bekijk de gratis masterclass: Een website dat verkoopt!

Bouw met gemak jouw eigen website

WORDPRESS WEBSITE THEMA'S

Wil jij opvallen in de markt met jouw Brand & Business? Met mijn website thema’s & gratis training heb je de volledig controle. Alles is aan te passen! Op elk toestel oogt hij fantastisch en het mooiste is, het is zo simpel! Ook jij kan dit. Ik wil dat jij vol trots kan gaan ondernemen met je nieuwe website.

+ gratis training

Bouw jouw eigen Website

Toe aan website waar je echt vol trots kan gaan showen? Met mijn drag & drop WordPress Thema’s & gratis online leeromgeving heb je volledig de controle. Alles (ja alles) is simpel in jouw stijl aan te passen, hierdoor oogt geen website meer hetzelfde. 

Thema Emily

TIJDLOOS

STIJLVOL

SPEELS

Thema Wild Muse

BOHEMIAN

WARM

VINTAGE

Thema Luna Fresh

FRIS

BOLD

CREATIEF

YOUR BRAND. BUILD IT. OWN IT.

Nice to meet you!

IK BEN MARIANNE VOERMAN

Hey you! Ik help vrouwelijke ondernemers met het ontdekken van hun waarde, op te vallen in de massa en met plezier een bedrijf te bouwen dat bij ze past.

Brand & Business strateeg, Self- made business woman, dromer, blije mama, koppige optimist, brand designer en rasechte levensgenieter. Nee, ik ben niet één ding, maar mijn eigen unieke mix. Niet in een boxje te stoppen. Authentiek, net als jij. 

En dat is wat jouw publiek ook terug wilt zien in jouw brand & website. Ik mocht de afgelopen jaren 100’en ondernemers helpen om hun bedrijf onderscheidend in de markt te zetten.

CANVA TEMPLATES

Canva Marketing Templates

Om jouw brand helemaal af te maken heb ik een aantal add-on templates die passen bij jouw online stijl & website. Ook deze is helemaal in kleuren, fonts en stijl aan te passen. 

 

ONTWORPEN IN CANVA

Handige templatesets ontworpen in Canva die super simpel in gebruik zijn. De templates kun je los aanschaffen, maar ook pakketten in combinatie met jouw website. Zo past het mooi bij elkaar. Er zijn templates beschikbaar voor Social Media, E-books, advertenties, werkboekjes, webinarslides. Alles wat jij nodig hebt online! 

Voordelen op een rijtje

100% Aan te passen

Deze thema’s & templates geven je de vrijheid om alles naar wens te passen.

GEEN TECHNISCHE KENNIS NODIG

Geen technische of design skills nodig om een sterk online brand te bouwen.

Gratis online leeromgeving

Uitgebreide videolessen en trainingen met heldere uitleg. 

OPTIMAAL VINDBAAR IN GOOGLE

De websites zijn SEO- proof en optimaal vindbaar in Google.

TEMPLATES DIE VERKOPEN

Naast een mooi design, ook alle tools om een brand te bouwen dat verkoopt. 

COMPLEET RESPONSIVE

De thema’s zijn zo gebouwd dat ze in alle maten mooi en overzichtelijk oogt.

Liever laten doen?

WERK SAMEN MET MIJ

Ben jij meer van het uitbesteden en laat je veel liever jouw nieuwe brand en/of website op maat designen? Ik help je graag verder.

Jouw bedrijf hoort te weerspiegelen wie jij bent als ondernemer. Jouw passie & unieke waarden wil je overal in terug zien, lezen en voelen. Een nieuwe website of huisstijl begint daarom altijd met het creëren van jouw authentieke brand en een strategie.

Nadat we dit samen uitgewerkt hebben gaan we aan de slag met het ontwerpen.

Als brand- en marketingstrateeg zie ik zoveel mooie authentieke en creatieve bedrijven langskomen. Die verdienen het om gezien te worden. Jij verdient het om online gezien te worden!

Benieuwd hoe ik te werk ga en hoe dit proces eruit ziet?