Zelf ervaren hoe makkelijk onze website thema’s werken? Vraag de gratis pagina aan.

Thema Wild Muse

DRAG & DROP WORDPRESS WEBSITE

Bohemian, warm en vintage! Dit thema is perfect voor stylisten, health ondernemers, (lifestyle) coaches, fotografen, creatievelingen en andere dienstverleners.  Super makkelijk aan te passen in jouw eigen stijl, kleuren & fonts. Inclusief website training en stap voor stap uitleg. Makkelijker kan niet!

Yes, you can!

Zo simpel, iedereen kan het​

Met mijn templates heb je volledig controle over jouw webdesign. Hierdoor oogt geen website meer hetzelfde nadat jij hem hebt aangepast in jouw stijl. Op elk toestel oogt hij fantastisch en het mooiste is, het is zo simpel! Ook jij kan dit. Ik wil dat jij vol trots kan gaan ondernemen met je nieuwe website.

Wat krijg je allemaal?

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben als marketing en brand strateeg, weet ik wat een website nodig heeft om een bezoeker van koud naar warm te helpen en hoe jij jouw bezoeker kan helpen om zo laagdrempelig mogelijk in contact te komen en klant te worden. 

Met deze template krijg je een design dat er niet alleen mooi uit ziet maar ook zorgt voor klanten!

Inclusief:

 • Website training en makkelijke tutorials om zelf alles aan te kunnen past op jouw website
 • Een werkboek om je te helpen jouw paginastructuur duidelijk te krijgen.
 • Inclusief wat er per pagina aan inhoud en teksten nodig is om te zorgen voor ijzersterke content dat verkoopt.
 • Pagina’s :
  – Home pagina
  – Over mij pagina
  – 2 soorten aanbod/ service pagina’s
  – Blogpagina’s
  – Portfolio pagina
  – Freebie / weggever pagina
  – Contact pagina
  – 404 – pagina

WORDPRESS WEBSITE TEMPLATE

Start vandaag nog...

Blijf niet langer aanmodderen en uitstellen. Bouw vandaag nog je droomwebsite en trek nieuwe klanten aan als een magneet! Je krijgt direct toegang tot jouw downloads & instructies. Loop je ergens vast? Dan ben ik jouw back-up support.

TIJDELIJK!

NU € 595,-

Voordelen op een rijtje

100% Aan te passen

Elementor’s simpele drag & drop systeem geeft je de vrijheid om alles naar wens te passen.

GEEN KENNIS NODIG VAN CODE

Geen technische kennis nodig om een professionele website te bouwen.

Gratis online leeromgeving

Uitgebreide videolessen en trainingen met heldere uitleg. 

OPTIMAAL VINDBAAR IN GOOGLE

De website is SEO- proof en optimaal vindbaar in Google.

EEN WEBSITE DAT VERKOOPT

Naast een mooi design, ook alle tools om een website te bouwen dat verkoopt. 

COMPLEET RESPONSIVE

De thema is zo gebouwd dat hij in alle maten mooi en overzichtelijk oogt.

EXTRA ADD-ONS

Shop de rest van de Wild Muse Collectie

Om jouw brand helemaal af te maken hebben we hieronder een aantal add-ons die passen bij jouw website. Ook deze is helemaal in kleuren, fonts en stijl aan te passen. 

 

Social Media templates

Deze Wild Muse social media templateset is helemaal aan te passen in Canva en passen precies bij jouw nieuwe thema. Zo kun je ook meteen je nieuwe website in stijl lanceren op Social Media!

Wild Muse Collectie

BOHEMIAN

WARM

VINTAGE

E-BOOK/ WERKBOEK TEMPLATE

Meteen een templateset in stijl nodig voor jouw e-book , magazine of werkboekjes. Deze Wild Muse templateset is helemaal aan te passen in Canva en passen precies bij jouw nieuwe thema. 

Wild Muse Collectie

BOHEMIAN

WARM

VINTAGE

01

Selecteer jouw thema

Kies de thema die het beste bij jouw brand en doelgroep past.

02

Installeer jouw website

Met één druk op de knop installeer jij jouw thema, super simpel!

03

Customise jouw website

Pas jouw website aan met behulp van de video’s in de leeromgeving.

04

Ready to & Launch

Tijd voor champagne! Jouw website staat klaar om te lanceren.

Meest gestelde vragen

Misschien heb je nog wat vragen of vindt je de investering spannend. Dat begrijp ik! Hieronder een aantal vragen op een rij die ik veel krijg. Staat jouw vraag er niet tussen? Schroom ook niet om via de contactpagina een berichtje te sturen. Samen kunnen wij dan kijken of wat voor jou is. 

Elementor is een website front- end bouwer dat werkt op WordPress. Dit houdt in dat je precies ziet wat je aanpast met handige drag & drop elementen. Je hebt dus geen ingewikkelde codes nodig en ziet direct wat je aanpast. Ideaal, want het is supersimpel… en je kan alles zelf aanpassen en zo heb je dus geen webdesigner meer nodig hiervoor.

Yes. Je krijgt uitgebreid hulp en tutorials in jouw eigen leeromgeving. Met extra trainingen, niet alleen over hoe je jouw website op maat aanpast, maar ook wat een website vanuit marketing oogpunt sterk maakt.

Daarnaast kan je altijd een ticket aanmaken als je ergens niet uitkomt. Wij staan voor je klaar! Heb je een paar uurtjes op maat hulp nodig, dat kan ook! We maken dan even een offerte op maat en helpen je met dat laatste stukje waar je graag hulp bij zou willen hebben.

Yes, dat is de kracht van Elementor. Simpel, zonder codes, en je ziet direct wat je doet. De fonts, afbeeldingen, teksten, kleuren, opmaak, alles aanpassen naar wens. Ook laat ik je in de lessen zien hoe je zelf een nieuwe pagina aanmaakt of zelf nog blokken toevoegt aan een bestaande pagina.

Omdat het hier gaat om een digitaal product kunnen we helaas geen refunds geven.

Nee, dat is zo fijn aan WordPress. Geen maandelijkse kosten voor je website. Het enige is natuurlijk jouw eigen domein & hosting kosten. LET OP: Als je nog extra design mogelijkheden wilt (raden we wel aan), is het handig als je een licentie van Elementor Pro (+- €59) aanschaft, we leggen je exact uit hoe je dit kunt aanschaffen. 

Alleen een domeinnaam en hosting. In de leeromgeving leg ik je uit hoe je dit regelt en geef ik advies waar je dit kan regelen.

en domein & hosting kosten. Je krijgt van ons de betaalde versie van Elementor Pro, wat je heel veel leuke extra design mogelijkheden geeft.

Ja, de afbeeldingen kan je gewoon gebruiken! Ze komen van Unsplash, waar je nog veel meer afbeeldingen kan vinden die je gratis mag gebruiken.

0