Zelf ervaren hoe makkelijk onze website thema’s werken? Vraag de gratis pagina aan.

Gratis Training

Bouw een website
dat verkoopt

Elevate your Brand
Build it, Own it.

HIGH LEVEL BRAND & WEBSITE TEMPLATES

Wil jij opvallen in de markt met een online uitstraling om je vingers bij af te likken en die de allerbeste klanten aantrekt? We got you! Na ruim 14 jaar ondernemers geholpen te hebben met hun marketing + branding weten we exact wat er online nodig is om een onderscheidende positie in te nemen. Een brand dat verkoopt. Let’s go!

Yes, darling!

Niet alleen mooi voor het oog...

Na 100’en klanten geholpen te hebben aan een high level brand dat verkoopt, hebben we nu WordPress thema’s en Canva templates voor je ontwikkeld die er niet alleen high leven uit zien, maar zijn ook zo ontworpen dat ze de leukste én beste klanten aantrekken!

Website Thema's

SHOP WORDPRESS THEMA’S

Canva Templates

SHOP TEMPLATES

Bekijk ook de bijpassende
Canva Templates

Om jouw brand helemaal af te maken heb ik een aantal add-on templates die passen bij jouw online stijl & website. Ook deze is helemaal in kleuren, fonts en stijl aan te passen.  Er zijn templates beschikbaar voor Social Media, E-books, advertenties, werkboekjes, webinarslides. Alles wat jij nodig hebt online! 

Start vandaag nog...

Blijf niet langer aanmodderen en uitstellen. Bouw vandaag nog je droomwebsite en trek nieuwe klanten aan als een magneet! Je krijgt direct toegang tot jouw downloads & instructies. Loop je ergens vast? Dan ben ik jouw back-up support.

WordPress Thema
'Luna Rebel''

WordPress Thema
'Olive '

WordPress Thema
'Emily'

Voordelen op een rijtje

100% Aan te passen

Onze website thema’s geven je de vrijheid om alles naar wens te passen.

GEEN TECHNISCHE KENNIS NODIG

Geen technische of design skills nodig om een sterk online brand te bouwen.

Gratis online leeromgeving

Simpele stappen en videolessen en trainingen met heldere uitleg. 

OPTIMAAL VINDBAAR IN GOOGLE

De website is SEO- proof, dit zorgt voor optimale vindbaarbaarheid in Google.

EEN WEBSITE DAT VERKOOPT

Naast een mooi design zorgt de opbouw ook voor hoge conversies.

COMPLEET RESPONSIVE

De thema’s zijn zo gebouwd dat ze in alle maten mooi en overzichtelijk oogt.

WORD ON THE STREET

The Reviews

Brenda | coach
Brenda | coach'Mijn brand en website laat mijn verhaal zien'
Lees verder
WEBSITE OP MAAT | Het persoonlijk gesprek voordat we van start gingen vond ik erg fijn. Je dacht met mij mee en begreep mij goed. Ik vind het prachtig hoe mijn huisstijl & website geworden is. Het is fijn dat mijn verhaal zo goed uiteen is gezet. Mooi om te zien dat wat ik voor ogen had nu werkelijkheid is.
Eveline | fotograaf
Eveline | fotograaf'Yes, ik ben zo trots op mijn nieuwe website!'
Lees verder
WORDPRESS THEMA + CANVA TEMPLATES | Marianne heeft hele mooie website templates gecreëerd en daarnaast een fijne leeromgeving om alles hierover te leren. Ook kon ik alles helemaal zelf aanpassen en dat was precies wat ik zocht. En dan niet op een technische manier met codes, maar gewoon wat je doet, is ook wat je ziet. Ook had ik met Marianne twee keer een sessie om de brand en business-strategie te bespreken wat superfijn is. Zeker voor een leek als ik op dit gebied.
Pascalle | shopeigenaar
Pascalle | shopeigenaar'Mijn brand is zo passend, mooi en af!'
Lees verder
WEBSITE OP MAAT | Nog steeds kan ik uren op mijn website rondklikken, kijken en lezen. Hij is zo passend, mooi en af! De communicatie verloopt soepel. Heel snel antwoord en er wordt lekker veel meegedacht. Samen kom je dan veel verder en op nóg betere ideeën! Ik zou zelf nooit op deze kleuren in mijn nieuwe huisstijl zijn gekomen. Ze paste zo goed bij mij en mijn bedrijf!
Vorige
Volgende
0