Bekijk de gratis masterclass: Een website dat verkoopt!

kobu-agency-685117-unsplash-1

Dit is hoe jij je website versterkt

Heb jij ook zo’n mooi, hip visitekaartje laten drukken? Dat is super! Maar hoeveel doe je er eigenlijk mee? En hoeveel mensen krijgen je visitekaartje dagelijks in handen? Dat zijn er niet zoveel. Weet je wat eigenlijk veel meer het visitekaartje van je bedrijf is? Je website!

Daarom is het ook zo enorm belangrijk om te zorgen voor een sterke, effectieve website. Je kunt nog zo’n mooi bedrijf hebben, maar als je niet gevonden wordt online, dan loop je gewoon enorm omzet mis. En dat is jammer! In deze online samenleving kun je jouw website inzetten om je bedrijf krachtig in de markt te zetten. In deze blog leggen we uit waarom je website zo belangrijk is.

SEO

Door goede teksten op je website ga je veel vaker gevonden worden via zoekmachines. Daarvoor moet je niet alleen de juiste plugins installeren op je site, maar ook gebruik maken van zoektermen waarom potentiële bezoekers jou kunnen vinden. Denk dus niet alleen na over op welke termen je graag vonden wilt worden, maar ook welke woorden en zinnen mensen zouden kunnen intikken.

PRIKKELEN EN VERLEIDEN

Je wilt graag dat koude bezoekers warme klanten worden. Daarom is het zo belangrijk dat je website goed triggert. Je naam moet blijven hangen en je moet op de korte tijd dat iemand op je website rondkijkt ook weten te verleiden om tot een actie over te gaan. Dat doe je door pakkende teksten, een goede route op je site en duidelijk knoppen met call-to-actions.

EXPERTISE EN INFORMATIE

Een website is DE plek om meer van je expertise te laten zien. Zoals jij nu ook op onze website deze blog leest, komen mensen op jouw site ook teksten lezen. Je kunt daarin laten zien dat je verstand van zaken hebt en meer uitleg geven over hoe je werkt. Heel belangrijk om het vertrouwen van de bezoeker te winnen.

CAMPAGNES

Je website is de basis van je campagnes. Heb je een leuke actie, een weggever een nieuwsbrief, of wat dan ook, zorg dat je website het draagt. Op je website kun je met blokken en landingspagina’s goed triggeren en downloads aanbieden. Ook kunnen klanten op je website zich aanmelden voor een event of actie. Maar dan moet je website wel staan als een huis en er super goed uit zien!

Begin jij inmiddels een beetje te twijfelen of je website wel zo effectief is ingericht? Geen paniek! We starten op 29 april en nemen jou in drie weken helemaal mee door je website. Met als knallende afsluiting een gratis webinar waarin je hele praktische tips geven en je al je vragen kunt stellen.