Zelf ervaren hoe makkelijk onze website thema’s werken? Vraag de gratis pagina aan.

High Level Brand &
Webdesign op maat

WERK SAMEN MET ONS

Wil jij opvallen in de markt met een authentieke brand dat de echte jou weerspiegelt? Als brand strateeg & designer weet ik precies wat nodig is om online een onderscheidende positie in te nemen. 

You are Special!

Jouw brand hoort dat ook zijn!

Jouw online presentatie hoort authenticiteit en jouw unieke waarde te weerspiegelen. 

Durf jezelf krachtig en onderscheidend te positioneren. Ik help je om de kloof te dichten tussen waar je nu bent en waar je wilt zijn. Mijn passie is een sterk merk te creëren dat verkoopt en bij je past! Ik luister goed naar jouw verhaal en kijk naar wie jij bent. 

We gaan eerst aan de slag met jouw boodschap en positionering scherp krijgen. Je wilt dat dit resoneert met jouw doelgroep en haarscherp aansluit bij wat jij aan waarde te bieden hebt. Daarna gaan we aan de slag met het design van jouw brand en/of website. Dit gaat in verschillende rondes, zodat we samen finetunen totdat het klopt. 

Ik bied verschillende pakketten aan. Hieronder leg ik precies uit wat de pakketten inhouden en hoe ik te werk ga. 

01. Werkwijze brand + huisstijl

01. BRANDSESSIE

We beginnen altijd met scherp jouw positionering bespreken en welke stijl en feeling jouw brand moet gaan krijgen. 

02. MOODBOARD

Vervolgens maken we een Pinterest moodboard en nemen we samen wat voorbeelden door, zodat we precies scherp hebben wat bij jou past.

03. Eerste DESIGN RONDE

Wij gaan aan de slag met een 1e voorstel uitwerken. We maken een aantal varianten zodat we kunnen kijken welke eruit springt voor je.

04. TWEEDE DESIGN RONDE

Aan de hand van jouw feedback en ons gesprek finetunen we jouw brand en blijven dit doen totdat jij helemaal tevreden bent!

05. LANCERING

We zetten alle definitieve bestanden voor jou klaar en je krijgt een toffe mock-up om online jouw nieuwe brand in stijl te lanceren.

05. OVERDRACHT

Je ontvangt een huisstijl handboek met uitleg + alle huisstijl bestanden in verschillende kleuren in ai. pdf. png. en jpg.

02. Werkwijze website

01. BRANDSESSIE

We beginnen altijd met scherp jouw positionering bespreken en welke stijl en feeling jouw website moet gaan krijgen. 

02. MOODBOARD

Vervolgens maken we een Pinterest moodboard en nemen we samen wat voorbeelden door, zodat we precies scherp hebben wat bij jou past.

03. HOME PAGINA DESIGN

In deze eerste ronde gaan wij als eerste aan de slag met jouw home pagina. We willen dat deze helemaal klopt met wat jij over ogen had. 

04. VERVOLGPAGINA'S DESIGN

We nemen de feedback van jouw homepagina samen door en zodra deze naar wens is, gaan wij door met de vervolgpagina’s ontwerpen.

05. LANCERING

We bespreken de lancering en je krijgt een toffe mock-up van jouw nieuwe website om deze  online in stijl te lanceren.

05. OVERDRACHT

Na het lanceren krijg je direct toegang tot de online leeromgeving waar precies uitgelegd staat hoe jij zelf jouw website kan aanpassen.

Nice To Meet You

IK BEN MARIANNE VOERMAN

Hey you! Opvallen in de massa, dat is wat ik voor je wil. Ik ben altijd gek geweest op mooie designs, maar wat heb je hier uiteindelijk aan als dit niet verkoopt? Inmiddels weet ik wat een website en merk nodig heeft om moeiteloos klanten aan te trekken. 

Onze templates zijn dan niet alleen delicious om te zien, stralen premium vibes uit, maar zitten ook nog eens zo in elkaar dat ze voor hoge conversies zorgen. Alles om jouw merk onderscheidend neer te zetten! 

Investering

Toe aan brand & website waar je echt vol trots kan gaan showen? Neem snel contact met mij op. Heb je nog vragen of weet je niet helemaal wat je nodig hebt? Laten we bellen, ik denk graag met je mee. 

Elevate your Brand
Build it, Own it.

HIGH LEVEL BRAND & WEBSITE TEMPLATES

Wil jij opvallen in de markt met een online uitstraling om je vingers bij af te likken en die de allerbeste klanten aantrekt? We got you! Na ruim 14 jaar ondernemers geholpen te hebben met hun marketing + branding weten we exact wat er online nodig is om een onderscheidende positie in te nemen. Een brand dat verkoopt. Let’s go!

WORD ON THE STREET

The Reviews

Brenda | coach
Brenda | coach'Mijn brand en website laat mijn verhaal zien'
Lees verder
WEBSITE OP MAAT | Het persoonlijk gesprek voordat we van start gingen vond ik erg fijn. Je dacht met mij mee en begreep mij goed. Ik vind het prachtig hoe mijn huisstijl & website geworden is. Het is fijn dat mijn verhaal zo goed uiteen is gezet. Mooi om te zien dat wat ik voor ogen had nu werkelijkheid is.
Eveline | fotograaf
Eveline | fotograaf'Yes, ik ben zo trots op mijn nieuwe website!'
Lees verder
WORDPRESS THEMA + CANVA TEMPLATES | Marianne heeft hele mooie website templates gecreëerd en daarnaast een fijne leeromgeving om alles hierover te leren. Ook kon ik alles helemaal zelf aanpassen en dat was precies wat ik zocht. En dan niet op een technische manier met codes, maar gewoon wat je doet, is ook wat je ziet. Ook had ik met Marianne twee keer een sessie om de brand en business-strategie te bespreken wat superfijn is. Zeker voor een leek als ik op dit gebied.
Pascalle | shopeigenaar
Pascalle | shopeigenaar'Mijn brand is zo passend, mooi en af!'
Lees verder
WEBSITE OP MAAT | Nog steeds kan ik uren op mijn website rondklikken, kijken en lezen. Hij is zo passend, mooi en af! De communicatie verloopt soepel. Heel snel antwoord en er wordt lekker veel meegedacht. Samen kom je dan veel verder en op nóg betere ideeën! Ik zou zelf nooit op deze kleuren in mijn nieuwe huisstijl zijn gekomen. Ze paste zo goed bij mij en mijn bedrijf!
Vorige
Volgende
0