Zelf ervaren hoe makkelijk onze website thema’s werken? Vraag de gratis pagina aan.

WEBSITES & MARKETING TEMPLATES

Brand & Business Shop

Wil jij opvallen in de markt met jouw Brand & Business? Ik maak het je makkelijker dan ooit. Als brand & marketing strateeg weet ik precies wat een website en template nodig heeft om klanten aan te trekken! Met deze WordPress thema’s en handige Canva Templates, staat jouw brand als een huis! 

Bouw jouw eigen website

Met mijn website thema’s & gratis online leeromgeving heb je de volledig controle. Alles is in jouw stijl aan te passen, hierdoor oogt geen website meer hetzelfde. Op elk toestel oogt hij fantastisch en het mooiste is, het is zo simpel! Ook jij kan dit. Ik wil dat jij vol trots kan gaan ondernemen met je nieuwe website.

THEMA: EMILY

THEMA: WILD MUSE

THEMA: LUNA FRESH

CANVA TEMPLATES

Marketing Templates

Om jouw brand helemaal af te maken heb ik een aantal add-on templates die passen bij jouw online stijl & website. Ook deze is helemaal in kleuren, fonts en stijl aan te passen. 

 

ONTWORPEN IN CANVA

Prachtige templatesets ontworpen in Canva die super simpel in gebruik zijn. De templates kun je los aanschaffen, maar ook pakketten in combinatie met jouw website. Zo past het mooi bij elkaar. Er zijn templates beschikbaar voor Social Media, E-books, werkboekjes. Alles wat jij nodig hebt online! 

Voordelen op een rijtje

100% Aan te passen

Deze thema’s & templates geven je de vrijheid om alles naar wens te passen.

GEEN TECHNISCHE KENNIS NODIG

Geen technische of design skills nodig om een sterk online brand te bouwen.

Gratis online leeromgeving

Uitgebreide videolessen en trainingen met heldere uitleg. 

OPTIMAAL VINDBAAR IN GOOGLE

De websites zijn SEO- proof en optimaal vindbaar in Google.

TEMPLATES DIE VERKOPEN

Naast een mooi design, ook alle tools om een n brand te bouwen dat verkoopt. 

COMPLEET RESPONSIVE

De thema’s zijn zo gebouwd dat ze in alle maten mooi en overzichtelijk oogt.

NICE TO MEET YOU

Hi! Ik ben Marianne.

Brand & Marketing strateeg, Self- made business woman, dromer, blije mama, koppige optimist, brand designer en rasechte levensgenieter.

Nee, ik ben niet één ding, maar mijn eigen unieke mix. Niet in een boxje te stoppen. Net als jij. 

Ik help vrouwelijke ondernemers met het ontdekken van hun waarde, op te vallen in de massa en met plezier een succesvol bedrijf te bouwen! 


Ondernemen vanuit vrijheid, rust en plezier. Dat is wat ik jou gun. Jij hebt alles in huis om niet alleen een succesvol bedrijf te bouwen, maar ook het leven te gaan leiden waar jij voor gemaakt bent. Klaar om samen je dromen waar te gaan maken? 

IMG_1771 2