Zelf ervaren hoe makkelijk onze website thema’s werken? Vraag de gratis pagina aan.

Let's Do
Some Shopping

Website Thema's

SHOP WORDPRESS THEMA’S

Canva Templates

SHOP TEMPLATES

WordPress Thema
'Luna Rebel''

WordPress Thema
'Olive'

Canva Social Media
templateset 'Olive'

WordPress Thema
'Emily''

Bekijk ook de bijpassende
Canva Templates

Om jouw brand helemaal af te maken heb ik een aantal add-on templates die passen bij jouw online stijl & website. Ook deze is helemaal in kleuren, fonts en stijl aan te passen.  Er zijn templates beschikbaar voor Social Media, E-books, advertenties, werkboekjes, webinarslides. Alles wat jij nodig hebt online! 

+ gratis training

Bouw je eigen Website

Toe aan website waar je echt vol trots kan gaan showen? Met mijn drag & drop WordPress Thema’s + gratis stap voor stap video uitleg heb je volledig de controle. Alles (ja alles) is simpel in jouw stijl aan te passen, hierdoor oogt geen website meer hetzelfde. 

WordPress Thema
'Luna Rebel '

WordPress Thema
'Olive '

WordPress Thema
'Emily '

Voordelen op een rijtje

100% Aan te passen

Deze thema’s & templates geven je de vrijheid om alles naar wens te passen.

GEEN TECHNISCHE KENNIS NODIG

Geen technische of design skills nodig om een sterk online brand te bouwen.

Gratis online leeromgeving

Uitgebreide videolessen en trainingen met heldere uitleg. 

OPTIMAAL VINDBAAR IN GOOGLE

De websites zijn SEO- proof en optimaal vindbaar in Google.

TEMPLATES DIE VERKOPEN

Naast een mooi design, ook alle tools om een brand te bouwen dat verkoopt. 

COMPLEET RESPONSIVE

De thema’s zijn zo gebouwd dat ze in alle maten mooi en overzichtelijk oogt.

Liever laten doen?

WERK SAMEN MET ONS

Ben jij meer van het uitbesteden en laat je veel liever jouw nieuwe brand en/of website op maat designen? Mijn team en ik helpen je graag verder. Jouw bedrijf hoort te weerspiegelen wie jij bent als ondernemer. Je passie & unieke waarden wil je overal in terug zien, lezen en voelen. Een nieuwe website of huisstijl begint daarom altijd met het creëren van jouw authentieke brand en een strategie.

Nadat we dit samen uitgewerkt hebben gaan we aan de slag met het ontwerpen. Als brand- en marketingstrateeg zie ik zoveel mooie authentieke en creatieve bedrijven langskomen. Die verdienen het om gezien te worden. Jij verdient het om online gezien te worden!

Benieuwd hoe ik te werk ga en hoe dit proces eruit ziet?

WORD ON THE STREET

The Reviews

Brenda | coach
Brenda | coach'Mijn brand en website laat mijn verhaal zien'
Lees verder
WEBSITE OP MAAT | Het persoonlijk gesprek voordat we van start gingen vond ik erg fijn. Je dacht met mij mee en begreep mij goed. Ik vind het prachtig hoe mijn huisstijl & website geworden is. Het is fijn dat mijn verhaal zo goed uiteen is gezet. Mooi om te zien dat wat ik voor ogen had nu werkelijkheid is.
Eveline | fotograaf
Eveline | fotograaf'Yes, ik ben zo trots op mijn nieuwe website!'
Lees verder
WORDPRESS THEMA + CANVA TEMPLATES | Marianne heeft hele mooie website templates gecreëerd en daarnaast een fijne leeromgeving om alles hierover te leren. Ook kon ik alles helemaal zelf aanpassen en dat was precies wat ik zocht. En dan niet op een technische manier met codes, maar gewoon wat je doet, is ook wat je ziet. Ook had ik met Marianne twee keer een sessie om de brand en business-strategie te bespreken wat superfijn is. Zeker voor een leek als ik op dit gebied.
Pascalle | shopeigenaar
Pascalle | shopeigenaar'Mijn brand is zo passend, mooi en af!'
Lees verder
WEBSITE OP MAAT | Nog steeds kan ik uren op mijn website rondklikken, kijken en lezen. Hij is zo passend, mooi en af! De communicatie verloopt soepel. Heel snel antwoord en er wordt lekker veel meegedacht. Samen kom je dan veel verder en op nóg betere ideeën! Ik zou zelf nooit op deze kleuren in mijn nieuwe huisstijl zijn gekomen. Ze paste zo goed bij mij en mijn bedrijf!
Vorige
Volgende
0