Zelf ervaren hoe makkelijk onze website thema’s werken? Vraag de gratis pagina aan.

SCROLL ON IMAGE → 

Thema Emily

DRAG & DROP WORDPRESS WEBSITE

Tijdloos, stijlvol en speels! Dit thema is perfect voor fotografen, coaches, ontwerpers, creatieve ondernemers en andere dienstverleners. Super makkelijk aan te passen in jouw eigen stijl, kleuren & fonts. Inclusief website training en stap voor stap uitleg. Makkelijker kan niet!

Yes, you can!

Zo simpel, iedereen kan het​

Met onze templates heb je volledig controle over jouw webdesign. Hierdoor oogt geen website meer hetzelfde nadat jij hem hebt aangepast in jouw stijl. Op elk toestel oogt hij fantastisch en het mooiste is, het is zo simpel! Ook jij kan dit. Ik wil dat jij vol trots kan gaan ondernemen met je nieuwe website.

Wat krijg je allemaal?

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben als marketing en brand strateeg, weten we wat een website nodig heeft om een bezoeker van koud naar warm te helpen en hoe jij  zo laagdrempelig mogelijk in contact komt met de allerleukste klanten. 

Met deze template krijg je een design dat er niet alleen mooi uit ziet, maar ook zorgt voor klanten!

Inclusief:

 • Website training en makkelijke tutorials om zelf alles aan te kunnen past op jouw website
 • Een werkboek om je te helpen jouw paginastructuur duidelijk te krijgen.
 • Inclusief wat er per pagina aan inhoud en teksten nodig is om te zorgen voor ijzersterke content dat verkoopt.
 • Pagina’s :
  – Home pagina
  – Over mij pagina
  – 2 soorten aanbod/ service pagina’s
  – Blogpagina’s
  – Portfolio pagina
  – Contact pagina
  – 404 – pagina

WORDPRESS WEBSITE TEMPLATE

Let op: Voor dit thema heb je de Elementor Pro plugin nodig.

De kosten van deze plugin vallen heel erg mee, namelijk maar €59 euro per jaar. Voor de rest heb je geen onverwachte kosten of andere dingen nodig. Ook begeleiden we je stap voor stap in het aanschaffen van deze plugin en het installeren. So no worry’s! We got you. 

Start vandaag nog...

Blijf niet langer aanmodderen en uitstellen. Bouw vandaag nog je droomwebsite en trek nieuwe klanten aan als een magneet! Je krijgt direct toegang tot jouw downloads & instructies. Loop je ergens vast? Dan ben ik jouw back-up support.

TIJDELIJK!

NU € 595,-

Voordelen op een rijtje

100% Aan te passen

Onze website thema’s geven je de vrijheid om alles naar wens te passen.

GEEN TECHNISCHE KENNIS NODIG

Geen technische of design skills nodig om een sterk online brand te bouwen.

Gratis online leeromgeving

Simpele stappen en videolessen en trainingen met heldere uitleg. 

OPTIMAAL VINDBAAR IN GOOGLE

De website is SEO- proof, dit zorgt voor optimale vindbaarbaarheid in Google.

EEN WEBSITE DAT VERKOOPT

Naast een mooi design zorgt de opbouw ook voor hoge conversies.

COMPLEET RESPONSIVE

De thema’s zijn zo gebouwd dat ze in alle maten mooi en overzichtelijk oogt.

EXTRA ADD-ONS

Shop de rest van de Emily Collectie

Om jouw brand helemaal af te maken hebben we hieronder een aantal add-ons die passen bij jouw website. Ook deze is helemaal in kleuren, fonts en stijl aan te passen. 

Canva E-book
werkboek 'Emily '

Canva Social Media
templateset 'Emily '

WORD ON THE STREET

The Reviews

Brenda | coach
Brenda | coach'Mijn brand en website laat mijn verhaal zien'
Lees verder
WEBSITE OP MAAT | Het persoonlijk gesprek voordat we van start gingen vond ik erg fijn. Je dacht met mij mee en begreep mij goed. Ik vind het prachtig hoe mijn huisstijl & website geworden is. Het is fijn dat mijn verhaal zo goed uiteen is gezet. Mooi om te zien dat wat ik voor ogen had nu werkelijkheid is.
Eveline | fotograaf
Eveline | fotograaf'Yes, ik ben zo trots op mijn nieuwe website!'
Lees verder
WORDPRESS THEMA + CANVA TEMPLATES | Marianne heeft hele mooie website templates gecreëerd en daarnaast een fijne leeromgeving om alles hierover te leren. Ook kon ik alles helemaal zelf aanpassen en dat was precies wat ik zocht. En dan niet op een technische manier met codes, maar gewoon wat je doet, is ook wat je ziet. Ook had ik met Marianne twee keer een sessie om de brand en business-strategie te bespreken wat superfijn is. Zeker voor een leek als ik op dit gebied.
Pascalle | shopeigenaar
Pascalle | shopeigenaar'Mijn brand is zo passend, mooi en af!'
Lees verder
WEBSITE OP MAAT | Nog steeds kan ik uren op mijn website rondklikken, kijken en lezen. Hij is zo passend, mooi en af! De communicatie verloopt soepel. Heel snel antwoord en er wordt lekker veel meegedacht. Samen kom je dan veel verder en op nóg betere ideeën! Ik zou zelf nooit op deze kleuren in mijn nieuwe huisstijl zijn gekomen. Ze paste zo goed bij mij en mijn bedrijf!
Vorige
Volgende

01

Selecteer jouw thema

Kies de thema die het beste bij je brand en doelgroep past.

02

Installeer jouw website

Met één druk op de knop installeer jij je thema, super simpel!

03

Customise jouw website

Pas je website aan met behulp van de video’s in de leeromgeving.

04

Ready to go and Launch

Tijd voor champagne! je website staat klaar om te lanceren.

Meest gestelde vragen

Misschien heb je nog wat vragen of vindt je de investering spannend. Dat begrijp ik! Hieronder een aantal vragen op een rij die ik veel krijg. Staat jouw vraag er niet tussen? Schroom ook niet om via de contactpagina een berichtje te sturen. Samen kunnen wij dan kijken of wat voor jou is. 

Elementor is een website front- end bouwer dat werkt op WordPress. Dit houdt in dat je precies ziet wat je aanpast met handige drag & drop elementen. Je hebt dus geen ingewikkelde codes nodig en ziet direct wat je aanpast. Ideaal, want het is supersimpel… en je kan alles zelf aanpassen en zo heb je dus geen webdesigner meer nodig hiervoor.

Yes. Je krijgt uitgebreid hulp en tutorials in jouw eigen leeromgeving. Met extra trainingen, niet alleen over hoe je jouw website op maat aanpast, maar ook wat een website vanuit marketing oogpunt sterk maakt.

Daarnaast kan je altijd een ticket aanmaken als je ergens niet uitkomt. Wij staan voor je klaar! Heb je een paar uurtjes op maat hulp nodig, dat kan ook! We maken dan even een offerte op maat en helpen je met dat laatste stukje waar je graag hulp bij zou willen hebben.

Yes, dat is de kracht van Elementor. Simpel, zonder codes, en je ziet direct wat je doet. De fonts, afbeeldingen, teksten, kleuren, opmaak, alles aanpassen naar wens. Ook laat ik je in de lessen zien hoe je zelf een nieuwe pagina aanmaakt of zelf nog blokken toevoegt aan een bestaande pagina.

Omdat het hier gaat om een digitaal product kunnen we helaas geen refunds geven.

Dat is zo fijn aan WordPress. GEEN maandelijkse kosten voor je website.

Het enige wat je nodig hebt is de Elementor Pro plugin (maar € 59 euro per jaar) en daarnaast natuurlijk jouw eigen domein & hosting kosten.

We vertellen je stap voor stap hoe je dit aanschaft en installeert, so no worry’s!

Alleen een domeinnaam, hosting en de pro plugin. In de leeromgeving leg ik je uit hoe je dit regelt en geef ik advies waar je dit kan regelen.

Ja, de fonts en afbeeldingen zijn gewoon te gebruiken! Leuke tip: De afbeeldingen komen van Unsplash, waar je nog veel meer afbeeldingen kan vinden die je gratis mag gebruiken.

Liever laten doen?

WERK SAMEN MET ONS

Ben jij meer van het uitbesteden en laat je veel liever jouw nieuwe brand en/of website op maat designen? Mijn team en ik helpen je graag verder. Jouw bedrijf hoort te weerspiegelen wie jij bent als ondernemer. Je passie & unieke waarden wil je overal in terug zien, lezen en voelen. Een nieuwe website of huisstijl begint daarom altijd met het creëren van jouw authentieke brand en een strategie.

Nadat we dit samen uitgewerkt hebben gaan we aan de slag met het ontwerpen. Als brand- en marketingstrateeg zie ik zoveel mooie authentieke en creatieve bedrijven langskomen. Die verdienen het om gezien te worden. Jij verdient het om online gezien te worden!

Benieuwd hoe ik te werk ga en hoe dit proces eruit ziet?

Yes, darling!

Nog even lekker doorshoppen?

Na 100’en klanten geholpen te hebben aan een high level brand dat verkoopt, hebben we nu WordPress thema’s en Canva templates voor je ontwikkeld die er niet alleen high leven uit zien, maar zijn ook zo ontworpen dat ze de leukste én beste klanten aantrekken!

Website Thema's

SHOP WORDPRESS THEMA’S

Canva Templates

SHOP TEMPLATES

0