Zelf ervaren hoe makkelijk onze website thema’s werken? Vraag de gratis pagina aan.

Hoera, hier is je Gratis Pagina van SHE Factory

VOLG DE STAPPEN:

STAP 1

STAP 2. 

Bekijk eerst onderstaande instructievideo. Hier leg ik je uit hoe je de pagina in een paar simpele stappen installeert en aanpast.

Download daarna het paginabestand zelf en volg de stappen die ik in de video heb uitgelegd.

Video afspelen

Wait a minute...

Ik heb nog wat tofs voor je

Bevalt het wat je ziet? Dan heb ik een kadootje voor je!

Met de kortingscode: GRATISPAGINA25%
Krijg je maar liefst 25% korting op je gehele eerstvolgende bestelling! Let op, de code is 14 dagen geldig. Ben je klaar om een Delicious High Level brand & website te bouwen, die ook nog eens de allerbeste klanten aantrekt?

We got you!

Website Thema's

SHOP WORDPRESS THEMA’S

Canva Templates

SHOP TEMPLATES

01

Ik wil een brand en/ of website door jou op maat laten ontwerpen.

02

Ik wil de drag & drop WordPress thema’s en Canva Marketing Templates bekijken.

03

Ik wil meer leren over marketing, positionering en branding.

Elevate your Brand
Build it, Own it.

HIGH LEVEL BRAND & WEBSITE TEMPLATES

Wil jij opvallen in de markt met een online uitstraling om je vingers bij af te likken en die de allerbeste klanten aantrekt? We got you! Na ruim 14 jaar ondernemers geholpen te hebben met hun marketing + branding weten we exact wat er online nodig is om een onderscheidende positie in te nemen. Een brand dat verkoopt. Let’s go!

+ gratis training

Bouw je eigen Website

Toe aan website waar je echt vol trots kan gaan showen? Met mijn drag & drop WordPress Thema’s + gratis stap voor stap video uitleg heb je volledig de controle. Alles (ja alles) is simpel in jouw stijl aan te passen, hierdoor oogt geen website meer hetzelfde. 

WordPress Thema
'Luna Rebel '

WordPress Thema
'Olive '

WordPress Thema
'Emily '

High Level Delicious
WordPress Thema's

Bouw met gemak jouw eigen website

Wil jij een website om je vingers bij af te likken, die kwaliteit uitstraalt, en ook nog eens lekker verkoopt? Zoek niet verder. Met deze wordpress thema’s heb je de volledig controle en maken we het super simpel voor je.  Klaar voor jouw next level online uitstraling?

+ gratis training

Bouw simpel je eigen Website

Toe aan website waar je echt vol trots mee kan gaan shinen? Met onze templates heb je volledig controle over jouw webdesign. Met onze drag & drop WordPress Thema’s kun je alles (ja, alles) simpel in jouw stijl aanpassen, hierdoor oogt geen website meer hetzelfde. We maken het nog eens extra makkelijk door onze stap voor stap video uitleg en online training. Ook jij kan dit.

So let’s go build your brand!

WordPress Thema
'Luna Rebel '

WordPress Thema
'Olive '

WordPress Thema
'Emily '

01

Selecteer jouw thema

Kies de thema die het beste bij je brand en doelgroep past.

02

Installeer jouw website

Met één druk op de knop installeer jij je thema, super simpel!

03

Customise jouw website

Pas je website aan met behulp van de video’s in de leeromgeving.

04

Ready to go and Launch

Tijd voor champagne! je website staat klaar om te lanceren.

Bekijk ook de bijpassende
Canva Templates

Om jouw brand helemaal af te maken heb ik een aantal add-on templates die passen bij jouw online stijl & website. Ook deze is helemaal in kleuren, fonts en stijl aan te passen.  Er zijn templates beschikbaar voor Social Media, E-books, advertenties, werkboekjes, webinarslides. Alles wat jij nodig hebt online! 

Start vandaag nog...

Blijf niet langer aanmodderen en uitstellen. Bouw vandaag nog je droomwebsite en trek nieuwe klanten aan als een magneet! Je krijgt direct toegang tot jouw downloads & instructies. Loop je ergens vast? Dan ben ik jouw back-up support.

WordPress Thema
'Luna Rebel''

WordPress Thema
'Olive '

WordPress Thema
'Emily'

Voordelen op een rijtje

100% Aan te passen

Onze website thema’s geven je de vrijheid om alles naar wens te passen.

GEEN TECHNISCHE KENNIS NODIG

Geen technische of design skills nodig om een sterk online brand te bouwen.

Gratis online leeromgeving

Simpele stappen en videolessen en trainingen met heldere uitleg. 

OPTIMAAL VINDBAAR IN GOOGLE

De website is SEO- proof, dit zorgt voor optimale vindbaarbaarheid in Google.

EEN WEBSITE DAT VERKOOPT

Naast een mooi design zorgt de opbouw ook voor hoge conversies.

COMPLEET RESPONSIVE

De thema’s zijn zo gebouwd dat ze in alle maten mooi en overzichtelijk oogt.

WORD ON THE STREET

The Reviews

Brenda | coach
Brenda | coach'Mijn brand en website laat mijn verhaal zien'
Lees verder
WEBSITE OP MAAT | Het persoonlijk gesprek voordat we van start gingen vond ik erg fijn. Je dacht met mij mee en begreep mij goed. Ik vind het prachtig hoe mijn huisstijl & website geworden is. Het is fijn dat mijn verhaal zo goed uiteen is gezet. Mooi om te zien dat wat ik voor ogen had nu werkelijkheid is.
Eveline | fotograaf
Eveline | fotograaf'Yes, ik ben zo trots op mijn nieuwe website!'
Lees verder
WORDPRESS THEMA + CANVA TEMPLATES | Marianne heeft hele mooie website templates gecreëerd en daarnaast een fijne leeromgeving om alles hierover te leren. Ook kon ik alles helemaal zelf aanpassen en dat was precies wat ik zocht. En dan niet op een technische manier met codes, maar gewoon wat je doet, is ook wat je ziet. Ook had ik met Marianne twee keer een sessie om de brand en business-strategie te bespreken wat superfijn is. Zeker voor een leek als ik op dit gebied.
Pascalle | shopeigenaar
Pascalle | shopeigenaar'Mijn brand is zo passend, mooi en af!'
Lees verder
WEBSITE OP MAAT | Nog steeds kan ik uren op mijn website rondklikken, kijken en lezen. Hij is zo passend, mooi en af! De communicatie verloopt soepel. Heel snel antwoord en er wordt lekker veel meegedacht. Samen kom je dan veel verder en op nóg betere ideeën! Ik zou zelf nooit op deze kleuren in mijn nieuwe huisstijl zijn gekomen. Ze paste zo goed bij mij en mijn bedrijf!
Vorige
Volgende

Canva Templates

MARKETING & SOCIAL MEDIA TEMPLATES

Om jouw brand helemaal af te maken heb ik een aantal add-on templates die passen bij jouw online stijl & website. Ook deze is helemaal in kleuren, fonts en stijl aan te passen. 

Handige templatesets ontworpen in Canva die super simpel in gebruik zijn. De templates kun je los aanschaffen, maar ook pakketten in combinatie met jouw website. Zo past het mooi bij elkaar. Er zijn templates beschikbaar voor Social Media, E-books, advertenties, werkboekjes, webinarslides. Alles wat jij nodig hebt online! 

WORD ON THE STREET

The Reviews

Brenda | coach
Brenda | coach'Mijn brand en website laat mijn verhaal zien'
Lees verder
WEBSITE OP MAAT | Het persoonlijk gesprek voordat we van start gingen vond ik erg fijn. Je dacht met mij mee en begreep mij goed. Ik vind het prachtig hoe mijn huisstijl & website geworden is. Het is fijn dat mijn verhaal zo goed uiteen is gezet. Mooi om te zien dat wat ik voor ogen had nu werkelijkheid is.
Eveline | fotograaf
Eveline | fotograaf'Yes, ik ben zo trots op mijn nieuwe website!'
Lees verder
WORDPRESS THEMA + CANVA TEMPLATES | Marianne heeft hele mooie website templates gecreëerd en daarnaast een fijne leeromgeving om alles hierover te leren. Ook kon ik alles helemaal zelf aanpassen en dat was precies wat ik zocht. En dan niet op een technische manier met codes, maar gewoon wat je doet, is ook wat je ziet. Ook had ik met Marianne twee keer een sessie om de brand en business-strategie te bespreken wat superfijn is. Zeker voor een leek als ik op dit gebied.
Pascalle | shopeigenaar
Pascalle | shopeigenaar'Mijn brand is zo passend, mooi en af!'
Lees verder
WEBSITE OP MAAT | Nog steeds kan ik uren op mijn website rondklikken, kijken en lezen. Hij is zo passend, mooi en af! De communicatie verloopt soepel. Heel snel antwoord en er wordt lekker veel meegedacht. Samen kom je dan veel verder en op nóg betere ideeën! Ik zou zelf nooit op deze kleuren in mijn nieuwe huisstijl zijn gekomen. Ze paste zo goed bij mij en mijn bedrijf!
Vorige
Volgende

Voordelen op een rijtje

100% Aan te passen

Deze thema’s & templates geven je de vrijheid om alles naar wens te passen.

GEEN TECHNISCHE KENNIS NODIG

Geen technische of design skills nodig om een sterk online brand te bouwen.

Gratis online leeromgeving

Uitgebreide videolessen en trainingen met heldere uitleg. 

OPTIMAAL VINDBAAR IN GOOGLE

De websites zijn SEO- proof en optimaal vindbaar in Google.

TEMPLATES DIE VERKOPEN

Naast een mooi design, ook alle tools om een brand te bouwen dat verkoopt. 

COMPLEET RESPONSIVE

De thema’s zijn zo gebouwd dat ze in alle maten mooi en overzichtelijk oogt.

Liever laten doen?

WERK SAMEN MET ONS

Ben jij meer van het uitbesteden en laat je veel liever jouw nieuwe brand en/of website op maat designen? Mijn team en ik helpen je graag verder. Jouw bedrijf hoort te weerspiegelen wie jij bent als ondernemer. Je passie & unieke waarden wil je overal in terug zien, lezen en voelen. Een nieuwe website of huisstijl begint daarom altijd met het creëren van jouw authentieke brand en een strategie.

Nadat we dit samen uitgewerkt hebben gaan we aan de slag met het ontwerpen. Als brand- en marketingstrateeg zie ik zoveel mooie authentieke en creatieve bedrijven langskomen. Die verdienen het om gezien te worden. Jij verdient het om online gezien te worden!

Benieuwd hoe ik te werk ga en hoe dit proces eruit ziet?

0